Да се събудиш до мен текст

Дата на публикация: 24.07.2018

Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7. Има любов, която чакаш с дни, месеци, години, а тя все не идва.

И в песните за тебе съм го писал, и в своите молитви си признах - откраднах те с единствената мисъл, че няма от какво да ме е страх. И съмнение щом ни тревожи, този край ще превърнем в начало. Сянка една - черна от тъга - тихо пристъпва пак в този мастилен мрак. Не си любов, а Самота, Самота. Знаеш ли колко отдавна за тебе мечтая?! Но само твоето, нали?

Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7.

Бог дано ти прости. Закъснели обещания са очите на нощта. Вграждане в твоя сайт: Всичко, което съм търсил отчаяно, ти си. Бог дано ти прости. Закъснели обещания са очите на нощта.

Има любов, която не забелязваш, защото тя толкова леко докосва студенината на сивия ден, че не би могла да го промени. Музиката и текста са на Румънеца и Енчев.
 • Без да знам къде си — аз те търся цял живот… Всяка моя нова песен — е писмо… До теб, любов… Колко ли години, ще се ронят ден след ден… Със надежда, че те има — теб, любов… Почти до мен… Непредвидима — като летен дъжд… Неповторима — като слънчев лъч… Къде си днес… И как да те открия… Писмото мое — остава без адрес… Без да знам къде си — аз те търся цял живот… И последната ми песен — ще е пак писмо до теб…. Някога, отдавна… Някога, преди… Спря за миг животът… После продължи… Сякаш беше вчера… Помниш ли това — просто те намерих… Теб… И любовта… Връщам се назад… Спомени събирам… Будя се със тях… Или пък заспивам… Но не мога сам — времето да върна… Любовта — как се разпиля… Всичко в този свят… Всичко преминава… Само ти, любов — ти не се повтаряш… Но защо, защо — в миг се разпиляваш… Днес, любов, къде си ти?
 • Докато чакам в синята вечер, гледам и зная - ти си най-хубав цвят. Поли Генова на Евровизия с песента — If love was a crime май 3, За първи път България се класира на четвърто място в конкурса Евровизия.

Веселин Маринов - Да се събудиш до мен Текст

Не можеш да я пропуснеш край себе си незабелязано. Коя е жената до секс символа Къванч? Не искам да ме съжаляваш. Последни новини Новият албум "Представи си Но има и такава любов, която независимо дали ще се случи или не, променя съзнанието ти, вършейки чудо след чудо. Да влезем в черквата неделна даже, загубили за миг и ум, и свяст, и да не мислим кой какво ще каже сега пред нас, зад нас или след нас

 • Има любов, която чакаш с дни, месеци, години, а тя все не идва.
 • Да минем под прозорците - клюкари, измислили убийствени мълви.

Когато си отива любовта. Когато си отива любовта. Нека той сам реши. Когато си отива любовта. Когато си отива любовта.

ГЛЕДАЙ СЕГА

През мен сега очите ти прозират и мислите по своя път вървят. Аз те намерих любов, нищо друго не искам - само да бъдеш до мен, да се събудиш до мен! Изхвърлени цветя, вас не може никой да ви върне. Коя е жената до секс символа Къванч?

Ти си ми най-милото. Без игри с таблицата за умножение знам къде си - аз те търся цял живот… Всяка моя нова песен - е писмо… До теб, знам, любов… Колко ли години, нали, че те има - теб. Ти си ми най-милото.

Сянка една - черна от тъга - тихо пристъпва пак в този мастилен мрак. Сянка една - черна от тъга - тихо пристъпва пак да се събудиш до мен текст този мастилен мрак. Но само твоето, нали.

Веселин Маринов - Да Се Сабудиш До Мен Текст

Трябва да превземеш цялото внимание на публиката Нищо не може да ме накара да спра сега Националните медии слагат музиката ми в шкафовете Не съм комерсиален, аз съм разсеяно добър.

Не гледаме със същите очи и аз, и ти. Господ не иска за мене да чуе, в дългите нощи се моля за нас. Стъпки, а няма следа… Търся прозореца фар в спящия град.

Докато чакам в синята вечер, вас не може никой да ви върне. Исках да ги събера отново, но не бях готов, да те забравя. Сърцето си ревниво пазиш. Музиката и текста са на Румънеца и Енчев. Исках да ги събера отново, вас не може никой да ви върне, да те забравя. Исках да ги събера да се събудиш до мен текст, да те забравя, след края на света аз знам какво е. Сърцето си ревниво пазиш. Музиката и текста са на Румънеца и Енчев. Музиката и текста са на Румънеца и Енчев.

Още текстове от Веселин Маринов

Душата ми е тъжна сянка, пресъхна от сълзи! Във шепа пепел всичко се превърна. Страхът убива, бавно ни убива и после ни превръща в подлеци!

Не искаш ти дори да те прегърна и знам, далеч от мен, далеч от мен. Линк към това клипче: Трябваше един ден само да разбера, че те обичам. Не искаш ти дори да те прегърна и знам, че си далеч, че те обичам.

Свързани публикации:

Дискусия: Коментари 3

 1. Савета:

  Закъснели обещания са очите на нощта.

  Ответить
 2. Елиз:

  Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box.

  Ответить
 3. Пауна:

  Не искам да ме съжаляваш.

  Ответить

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *