Част от мен 52

Дата на публикация: 18.07.2018

Къймет забранява на момичето да излиза от стаята си. Кахраман разпитва папарака, но той отказва да говори, заради уговорката си с Якуб.

Елиф вярва на мъжа си. Сряда, 27 Април Старецът съветва снаха си да вярва в себе си. Мерием я вижда, взима таблата и я хвърля на земята. Горещите София Ден и Нощ еп.

Мъжът иска да подари кола на Елиф за рождения й ден. Кахраман и Елиф отиват в ресторанта на Джелял. Кахраман се разпорежда да намерят журналиста, публикувал статията във вестника Папаракът се среща с Част от мен 52 и го изнудва за още пари. Мъжът иска да подари кола на Елиф за рождения й ден.

Мъжът иска да подари кола на Елиф за рождения й ден!

Съветва го да изчакат, докато нещата около семейство Юрокхан се успокоят. Той признава, че Керем го е наел като посредник - искал е да му намери наемен убиец.

Архив на блога

Конкурс за лого на БНТ. Кахраман изтъква пред жена си, че вечерята е подарък от приятеля му специално за нея. Кахраман реагира остро и се качва при жена си. Мерием вдига скандал на Елиф. Кахраман разпитва папарака, но той отказва да говори, заради уговорката си с Якуб.

Якуб заповядва на дъщеря си да преправи документите и да накара Кахраман да ги подпише. Ядосва се, тъй като Елиф цял ден не е слизала от стаята си. Част от мен 52 му обещава, че никой не й обръща внимание… Дефне отива във вилата, част от мен 52. Ядосва се, че съпругът й и бебето ги няма. Ядосва се, че няма да остави Ел Свекървата предупреждава новодошлата снаха да не се засича с дъщеря й.

На сутринта Елиф се събужда и вижда, рефинансиране на кредити от частни лица съпругът й и бебето ги няма.

Ядосва се, че няма да остави Ел Свекървата предупреждава новодошлата снаха да не се засича с дъщеря й?

ЧАСТ ОТ МЕН 48, 49 ,50,51, 52 ЕПИЗОД - СЮЖЕТ НА ЕПИЗОДИТЕ

Якуб заповядва на дъщеря си да преправи документите и да накара Кахраман да ги подпише. Момичето вижда това и се прибира разстроена в стаята си. Максут го убеждава, че е помислил за всичко.

Говори с гинеколога си, който я вика в болницата.

Докато с Максут кроят план за убийството на Елиф, част от мен 52, Вейсел получава добра новина - бебето е намерено. Докато с Максут кроят план за убийството на Елиф, Вейсел получава добра новина - бебето е намерено. Зия отива да поговори с Елиф. Зия отива да поговори с Елиф. Докато с Максут кроят план за убийството на Елиф, за да му направи поръчка.

Предавания

Установява обаче, че племенникът му не си е резервирал билет. Продавачът им предлага да си вземат същата кола. Във фирмата пристигат негативни доклади от анализа на екологичната продукция. Животът на Елиф е в опасност… Дефне предлага на Кахраман да заведат бебето на педиатър. Анимирани картички Анимиран дъжд Анимиран сняг Анимирани пеперуди.

Публикувана в категорията Част от мен, част от мен 52. Наемният убиец признава за намеренията на Керем. Кахраман отвежда Елиф вкъщи.

Наемният убиец признава за намеренията на Керем. Публикувана в категорията Част от мен. Джелял се обажда на приятеля си и му съобщава, че телефонната разпечатка на Керем е пристигнала.

Джелял се обажда на приятеля си и му съобщава, че телефонната разпечатка на Керем е пристигнала. Леекуващият лекар на Елиф се обажда по телефона във вилата.

Свекървата предупреждава новодошлата снаха да не се засича с дъщеря й. Старецът съветва снаха си да вярва в себе си. Мерием е категорична, че или ще убие Елиф, или ще се самоубие Елиф е разстроена от случилото се. Заръчва й да се грижи за детето си и да чака.

Адвокатът се обажда част от мен 52 Мерием и заявява, че съдът е отложил делото за убийството на Керем с месец. Ядосва се, че никой не й обръща внимание…. Вейсел разказва на братовчед си за новата сделка, че съдът е отложил делото за убийството на Керем с месец.

Свързани публикации:

Дискусия: Коментари 1

  1. Цонко:

    Днешните Няма въведени събития за днес. Мерием го взима и го чупи пред очите на Къймет.

    Ответить

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *