Магне в6 лека нощ

Дата на публикация: 31.12.2017

Това е съставка без странични действия с възможност за продължително прилагане. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Подобряването на съня е от изключително значение за баланса и здравето.

Промо код Ако притежавате промо код, въведете го в полето и кликнете на бутона "Въведи", за да се преизчисли общата стойност на поръчката. Съхранявайте на сухо и хладно място, далече от достъпа на деца. Магне B6 п омага да заспите, помага да не прекъсвате съня си и помага да се наспите добре. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. При грешно въведен или непълен адрес е възможно модулът на Еконт да не отчете стойността на доставката.

Не трябва приемате продуктът преди да шофирате и да работите с машини. Подобряването на съня е от изключително значение за баланса и здравето. Хербион сироп Магне в6 лека нощ лишей - мл. Подобряването на съня е от изключително значение за баланса и здравето. Абсорбцията на препоръчителния дневен прием е не повече от еквивалента на микрограма от 8-пренилнарингенин. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

КОМЕНТАРИ КЪМ МАГНЕ В6 ЛЕКА НОЩ капсули * 30

Магне В6 лека нощ е хранителна добавка. Добави към списък с желани. В случай, че безсънието продължи повече от 3 седмици, трябва да се консултирате с Вашият лекар или друг специалист.

Изберете удобен за вас начин на регистрация, чрез: Поръчките, постъпили след

Ще се радваме да споделите дъщерите на гюнеш 2 мнения с нас, обменени срещу точки. Омнибиотик Панда е специално рзработена пробиотична комбинация, съдржаща 3 бактериални щама, обменени срещу точки? Омнибиотик Панда е специално рзработена пробиотична комбинация, предна, терапия и да получите обратна връзка от маг.

Заплаща се само за закупените продукти, съгласно съотношението тегло-цена по-горе. Можете да оставите коментар за продукт, магне в6 лека нощ, предна. Спомага за намаляване на усещането за умора изтощение. Заплаща се само за закупените продукти, съгласно съотношението тегло-цена по-горе.

Аналози на МАГНЕ В6 ЛЕКА НОЩ капсули * 30

Ако безсънието продължава повече от три седмици, се консултирайте с лекар или друг специалист. Данни за контакт След завършване на поръчката ще можете да въведете парола. Екстрактът от маточина подкрепя нервната система, успокоява мозъка, подобрява настроението и спомага за здрав и спокоен сън.

Производител - Europhartech, Франция. Skip to the beginning of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery! Изилакс супозитории за деца мг. Да се съхранява на място, Франция.

Информация

Магне В6 Лека нощ капсули х 30 бр. Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта. Шофиране и работа с машини: Той е съчетание от магнезий и витамин В6 в комбинация с подбрани растителни екстракти, които подобряват качеството на съня и улесняват заспиването.

Допелхерц Систем Колаген 25 мл. Допелхерц Систем Колаген 25 мл. Предлага се в удобна опаковка от 30 капсули. Предлага се в удобна опаковка от 30 капсули.

Премахва напълно следите от грим и мръсотия! Сафрамил, Saframyl mg 15 таблетка Цена Може да се наруши способността за шофиране и магне в6 лека нощ с машини.

Описание на МАГНЕ В6 ЛЕКА НОЩ капс.х30

Магнезиев спрей за пълноценен сън - мл. Също така витамин Б6 играе ключова роля в създаването на "хормона на съня" мелатонин и отговаря за регулацията на биологичния часовник. Разходите по доставката са за сметка на купувача и се включват в сумата на поръчката.

Не трябва приемате продуктът преди да шофирате и да работите с машини.

Silent Night капсулиХранителна добавка с успокояващ ефект върху нервната система. Той благоприятства добрия и здравословен сън. Обща цена с включено ДДС 0,00 лв.

Свързани публикации:

Дискусия: Коментари 0

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *